sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Syksyinen luonto


Aah miten täydellinen sunnuntaiaamu!

Ystäväni Mona tuli Helsingistä tänne Kouvolaan moikkaamaan minua. Ollaan vietetty yhdessä oikein mukava viikonloppu, juotu teetä ja naurettu paljon. Tänään aamulla päätettiin lähteä metsään kävelemään, koska ulkona oli uskomattoman kaunis syysilma. Pistin kameran laukkuun ja suuntasimme kohti metsäpolkuja.







Luonto on yksi parhaimpia paikkoja löytää inspiraatioita ja päästä kaivattuun flow-tilaan. Metsässä on sopivan rauhallista sekä siellä voi keskittyä kuuntelemaan pelkästään luonnon omia ääniä. Varsinkin näin syksyllä puiden lehdet loistavat kirkkaina ja niistä löytyy kauniita eri sävyjä. Tätytyisi useamminkin vain lähteä metsään kävelemään ja tuntemaan luonnon läsnäolo.




























Kotiani halusin piristää syksyisillä lehdillä, joten keräsin kauniin kimpun. Kimpun laitoin veteen ja huomasin, että asetelma näytti erittäin hyvältä. Muistin, että minulta puuttui valokuvauskurssilta vielä joitain kuvia, joten päätin käyttää kyseistä asetelmaa kuvissa apuna. Valokuvauskurssilla meidän tuli ottaa tietynlaisia kuvia ohjeiden mukaisesti. Yksi tehtävä oli ottaa kuva jostain asetelmasta ensiksi sisätilassa ja sitten ulkotilassa. Ulkokuviin olen erittäin tyytyväinen, koska niissä värikkäät lehdet tuovat uskomattoman kauniin tunnelman kuviin.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti