torstai 1. joulukuuta 2016

Joulutunnelmaa

Vihdoinkin se kauan odoitettu joulukuu on saapunut! Joulukuu on ehdottomasti koko vuoden lempi kuukauteni. Rakastan kaikkea jouluhömpötystä, joululauluja, koristeita, valoja, jouluherkkuja ja napakkaa talvisäätä! Ihanaa! 

Vaikka joulua pääsääntöisesti juhlitaan vain muutaman päivän ajan, niin minusta on mukava fiilistellä joulua koko kuukauden.

Joululahjoja miettiessäni päätin käydä katsomassa minkälaisia petivaatteita H&M Homessa on. Keräsin ylös tavaroita, joista pidin erityisesti, ja päätin koota mood boardin. Huomasin, että tällä hetkellä harmaa sävy on ehdoton suosikkini. Melkein kaikki mitä löysin oli jotenkin päin harmaan sävyisiä. Yksi suosikki sävyni on myös vuonon vihreä, mikä sopii myös hyvin jouluiseen tunnelmaan. 

Oikealla olevat harmaa kuviolliset petivaatteet kiinnitti heti huomioni. Saatan pyytää nämä joululahjaksi, koska hintaakin oli vain 20e. Olen aika säästeliäs ihminen, enkä tykkää yhtään ostaa/saada kalliita asioita. Tottakai laadusta voi maksaa, mutta jotenkin erittäin harvoin raaskin ostaa mitään kallista. Joten 20e petivaatteet tuntuvat hintansa puolesta erittäin hyvältä. En sitten tiedä kuinka pehmeää ja kestävää kangas on.

Mukaan otin myös muutamat joulukoristeet. En löytänyt oikeastan mitään muita joulukoristeita kuin nämä, jotka olisivat olleet mieleiset. Olenkin ajatellut, että jos aikaa vaan riittää voisi tänä jouluna itse askarrella ainakin osan joulukoristeista.

Mukavaa ensimmäistä joulukuun päivää kaikille !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti