maanantai 5. joulukuuta 2016

Vanhan naulakon päivitystäAsun pienessä 25 neliön vuokra-asunnossa Kouvolassa ja välillä harmittaa, kun haluaisin remontoida ja muuttaa asuntoani, mutta koska se ei ole omani eikä se ole kummoisen kokoinen, ei siihen voi suuria muutoksia tehdä. Kuitenkin minua oli jo pitkään häirinnyt eteisen ruskea naulakko mikä teki jo valmiiksi pienestä eteisestä vieläkin ahtaamman tuntuisen. Päätin lähteä maalaamaan naulakon valkoiseksi, jotta se sopisi paremmin muuhun sisustukseen ja toisi valoa ja avaruuden tuntua tilaan. Minulta onneksi löytyi kotoa valmiina kaikki tarvittavat tarvikkeet. 
Ensiksi irrotin naulakon seinästä ja lähdin hiomaan sitä eri vahvuisilla hiomapapereilla. Pienempikin hiominen olisi varmasti riittänyt, mutta halusin varmistaa, että pinta oli varmasti hyvä ja tasainen. Tämän jälkeen maalasin naulakon kolmeen kertaan jokapuolelta. Maalasin myös pidikkeet. Tähän kuluikin paljon enemmän aikaa mitä olin alunperin ajatellut. Lopputulokseen olen kuitenkin erittäin tyytyväinen. Pienellä muutoksella on suuret vaikutukset tilan kannalta. 
Alhaalla näkyy kuva alkuperäisestä tummasta puusta. Otin kuitenkin naulakon niin kiireellä alas, etten muistanut ottaa siitä kuvaa paikoillaan.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti