perjantai 4. marraskuuta 2016

Clarion Hotel Helsinki
Helsingin Jätkäsaaressa avattiin muutama viikko sitten täysin uusi hotelli- Clarion Hotel Helsinki. Hotellin rakennuttaja on norjalainen kiinteistömiljonääri Arthur Buchardt, ja hotelli toimintaa ylläpitää pohjoismainen hotelliketju Nordic Choice Hotels. Clarion Hotel Helsinki on heidän ensimmäinen hotelli Suomessa. Hotelli on 16- kerroksinen ja 78 metriä korkea. 

Hotelli on sisustettu erittäin tyylikkäästi, käyttämällä suomalaisia elementtejä- puuta ja Artekin huonekaluja. Hotellissa huokuu tyylikkyys ja arvokkaat huonekalut.

Hotellin ylhäällä sijaitsee näköala ravintola- mikä on ollut viimepäivinä erittäin suosittu kohde. Ravintolaan pääsee kuka vain ilman, että olisi hotellissa asiakkaana. Ravintolasta on ehdottomasti Helsingin ellei koko Suomen parhaimmat näkymät. Täytyykin joku päivä mennä sinne vielä uudestaan ystävien kanssa, ja nauttimaan ehkäpä muutama cocktaili. 


Alvar Aallon suunnittelema Tankki 400 nojatuoli. Tankki on yksi Suomen tunnetuin huonekalu. Nojatuolia saa erilaisina verhoiluina, mutta alkuperäinen seeprakangas verhoilu on kaikista suosituin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti