tiistai 22. marraskuuta 2016

Blogin ulkoasun päivitystä!


Makoilen täällä kotona poskiontelontulehduksen kourissa ja harmittaa etten ole päässyt nyt päivittämään blogia niin usein kuin olisin halunnut. Päätin kuitenkin tänään sen verran tehdä, että lisäsin blogiin some- nappulat. 

Itse blogin ulkoasusta saan kiittää hyvää ystävääni Kiiaa, joka osaa kuvittaa hieman paremmin kuin minä itse. Otsikon ja blogini logon hän piirsi käsin piirtopöydän avulla ja nyt hän teki minulle otsikkoon sopivat some-painikkeet. 

Elikkä jatkossa blogini sivusta löytyy Bloglovin, Instagram ja Portfolio -painikkeet. 

Bloglovinista pääsee suoraan seuraamaan blogiani. Jos tykkäät lukea paljon erilaisia blogeja ja haluat olla ajantasalla niistä kannattaa ehdottomasti rekisteröityä blogloviniin. Se on helppoa eikä sinun tarvitse päivittää sinne mitään ellet itse tahdo. Bloglovinin hakuun kirjoitat blogit joista pidät ja painat seuraa. Tällöin bloglovinin etusivulle tulee aina tietoa uusista blogipäivityksistä. Helppoa :)

Myös minua voi seurata instagramissa. Päivittelen instagramia paljon useammin kuin blogia ja sieltä näkee asioitani vielä hieman henkilökohtaisemmin. 

Lisäsin myös tänne portfolioni, jonne päivittelen töitäni sitä mukaa kun niitä tulee. Julkaisen myös portfolioon tulevia asioita täällä blogin puolella, mutta jos ei jaksa selata kaikkia postauksiani läpi ja haluaa helposti nähdä mitä olen tehnyt, löytää nämä asiat näppärästi ja vaivattomasti portfoliostani. 


 Vaikka sairaana ei ole mukavaa olla niin onneksi lämmin glögi piristää kummasti :)

1 kommentti: