tiistai 10. tammikuuta 2017

Viimeinen lomapäiväNyt on noin kuukausi vietelty lomia ja oltu Kouvolasta poissa. Joululoma tosiaan tuli tarpeeseen, koska juuri ennen lomaa oli hirmuinen koulustressi ja olin lähestulkoon kokoajan kipeänä. Onneksi lomaksi tervehdyin ja pääsin kaivatulle rentoutumis lomalle. Kuukausi lomailua oli kuitenkin ihan liian pitkä aika, koska tuntui, että kotona tulin entistä laiskemmaksi. Nyt on ihana palata takaisin opiskelujen ja hommien pariin!

Koko loman periaatteessa vietimme Timon kanssa vanhempieni luona. Ennen joulua häsäsimme joulujuttujen parissa, ostelimme lahjoja ja koristelimme kotia joulukuntoon. Jouluna kävimme Timon sukulaisten luona sekä tädilläni. Joulu jatkuikin meillä monta viikkoa, koska syöpöttelylle ei meinannut tulla mitenkään loppua. Päivät kuluivat sohvalla löhöillen netflixiä katsoen. Nyt tuntuukin siltä, että netflix on koluttu täydellisesti läpi!

Tänään on viimeinen lomapäiväni. Aamulla kävin eräässä sisustusarkkitehtitoimistossa sopimassa ensi kesän harjoittelupaikasta. Onneksi sekin asia on nyt hoidossa eikä siitä tarvitse murehtia. Innolla odoitan toukokuuta, että pääsen toimistolle katsomaan miten hommat siellä toimii! 


Näissä maisemissa Lahden Satamassa tuli rentouttava loma vieteltyä. Palasin juuri takaisin Kouvolaan Timon kanssa. Nyt yritän valmistautua huomiseen koulupäivään ja siihen, että monenmoista uutta projektia on tulossa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti