torstai 26. tammikuuta 2017

Lahden paras paikka
Onnea on asua Lahden satamassa. Jossa itse vietin nuoruuteni ja yhä useat viikonloput vanhempieni luona. Satamassa maisemat ovat uskomattoman kauniit niin talvella kuin kesällä. Valitettavasti aikaisemmin satama on talvisin muistuttanut lähinnä autiota paikkaa, josta ohi mennään mahdollisimman nopeasti. Kuitenkin tänä talvena on satama herännyt vihdoin eloon! Tästä saamme kiittää ravintolalaiva M/S Vellamoa ja Ravintola Lokkia. 

Ravintola Lokin lumipartio yhdessä ravintolalaivan M/S Vellamon työntekijöiden kanssa aurasi useita luistelureittejä Vesijärvelle. Viime lauantaina päätimme lähteä perheeni kanssa kokeilemaan luonnistuisiko luistelu vielä meiltä. Itse luistelen erittäin harvoin, joten tämä vaati aluksi hieman totuttelua. Vesijärvellä oli yllättävän paljon ihmisiä. Paljon luistelijoita, hiihtäjiä kuin kävelijöitäkin. Ulkona oli pitkästä aikaa erittäin aurinkoinen ja kaunis ilma, mikä oli saanut muutkin ihmiset liikkeelle.

Vellamon taakse oli aurattu "ulkoterassi", jossa soi hyvä musiikki ja huokui rento meininki. Vähän tuntui kuin olisi Lappiin saapunut. Harvoin mitään tälläistä täällä Lahdessa näkee. Ihmisiä oli joka puolella ja kaikki näyttivät hyvin tyytyväisiltä. Vellamon ulkoterassilla oli pieni teltta, jossa myytiin makkaraa, virvokkeita ja lämmintä mehua. Laivan sisältä sai myös ruokaa ja muita juomia. 

Suosittelen ehdottomasti käymään täällä! Jos ei jaksa lähteä luistelemaan, niin edes juomaan kupposen lämmintä kaakaota tai mehua ja nauttimaan raikkaasta talvi säästä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti