perjantai 25. elokuuta 2017

Weekend in TallinnViime vuonna juhlittiin mun synttäreitä Barcelonassa ja tänä vuonna Tallinnassa! Ajateltiin, että jotain pientä kivaa voisi tehdä synttäreilläni, mutta ei kuitenkaan minnekkään liian kauas viitsi lähteä. Tallinnassa en ole ollut moneen vuoteen, joten se tuntui juuri sopivalta paikalta. Tallinnaan lähdettiin laivalla viime perjantaina ja tultiin takaisin sunnuntaina. Hotellimme Taanilinna sijaitsi aivan vanhan kaupungin juurella, lyhyen matkan päästä Virusta. Hotellimme oli aivan täydellinen. Sisustukseltaan tyylikkään antiikkinen ja palvelu oli hyvin ystävällistä. Hotellimajoitus ei maksanut juuri mitään, sekä samaan hintaan kuului vielä buffetaamiainen! Ei siis huono yhtään :) 

Sää reissussa oli hyvin epävakaa. Välillä aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja välillä tuli kunnon rankka sateita. Sateet olivat onneksi nopeita kuuroja eikä näin häirinneet meitä. Kuitenkin jostain syystä monesti kävi niin, että kun hain kamerani ja olin ajatellut ottaa valokuvia niin sade aina alkoi. tyypillistä.

Reissu sujui erittäin mukavasti ja rennosti. Perjantaina olimme perillä klo 16 aikoihin ja siitä melko heti etsimme ruokapaikan. Päivän vietimme pääsääntöisesti kävelemällä ja tutkimalla vanhaa kaupunkia. Illalla tutustuimme eri ravintoloihin ja maisteltiin erilaisia oluita. Huomasinkin, että moni niistä ei ollut yhtään mieleeni hah.

Lauantaina heräsimme ajoissa ja lähdimme kaupungille. Törmäsimme Juliaan, joka oli tullut päiväksi perheensä kanssa Tallinnaan. Päivän vietimme kauppoja kierrellen. Hieman petyin, kun olin ajatellut, että Tallinnasta varmasti löytyisi paljon upeita vaatteita, mutta en valitettavasti löytänyt mitään ostettavaa. Miten se aina meneekin niin, kun haluiaisi ostaa jotain, mitään ei löydy ja sitten, kun ei ole varaa niin löytäisi vaikka mitä ihanaa! Onneksi Timolle kuitenkin löysimme uuden kivan takin ja hajuveden.

Illan vietimme yhdessä kierrellen vanhaa kaupunkia ja tutustuimme hieman paremmin yöelämään. Vanhassa kaupungissa oli paljon suloisia kahviloita ja ravintoloita, joissa monissa halusimme käydä fiilistelemässä tunnelmaa ja ihastelemassa esteettisiä sisustuksia. Reissu oli ihanan rentouttava ja rauhallinen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti