keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Date Night

" Vaikka näkisitte jokaisena päivänä, jokaisena viikonloppuna, jokaisena yönä silti voi tuntua ettette olisi nähneet pitkään aikaan "

Vajaa puoltoista vuotta sitten, kun aloitimme Timon kanssa seurustelun sovimme, että kerran kuukaudessa tekisimme jotain erilaista yhdessä. Vaikka teemmekin kaikkea kivaa joka päivä yhdessä niin silti on välillä kiva sopia ns. "treffit". Monet pariskunnat varmasti muistavat sen alkuhuuman, kun käytiin treffeillä ja tehtiin yhdessä kaikkea hauskaa ja erilaista.  Meillä ei kuitenkaan mennyt ihan näin. Emme käyneet oikeastaan yhdilläkään treffeillä, vaan heti alusta lähtien olimme yhdessä lähestulkoon kokoajan ja niin seurustelummekin alkoi. Alkuhuuman jälkeen moni pariskunta pelkää arkiintumista ja sitä, että yhdessäolo muuttuu tylsäksi. Onneksi meidän arki ei ainakaan vielä tunnu tylsältä tai puuduttavalta vaan meillä on lähes aina hauskaa yhdessä, vaikka tekisimme vain perinteistä ruokaa tai katsoisimme hassuja sarjoja. 

Suhteen alussa pidimme "virallisia" treffejä ainakin kerran kuukaudessa. Käytiin korkeasaaressa, elokuvissa, syömässä jne. Huomasimmekin, että näitä treffipäiviä odoitti aina ja oli hauska miettiä mitkä vaatteet laittaisi, mitä tekisi ja missä yms. Jotain pientä hauskaa arkeen. Kuitenkin viimeisten kuukausien aikana treffipäivät ovat jääneet täysin unholaan. Töitä on molemmilla niin paljon, että ainut vapaa mitä on menee yleensä nukkuessa tai sitten ollaan porukalla kavereiden kanssa. Joten nyt päätimme, että edes muutaman kerran kuukaudessa etsimme aikaa ja keskitymme tekemään jotain mukavaa yhdessä, ihan kaksistaan. Treffien ei tarvitse olla sen kummoiset eikä rahaa juurikaan tarvita. Kiva paikka/tunnelma/yhdessäolo on se tärkein. 


Viikko sitten päädyimme pitämään treffi-illan ihan vain kotona. Teimme yksinkertaista ja halpaa ruokaa, mutta pienellä panostuksella (koristelemalla) saimme kivan kattauksen ja tunnelman aikaan. Laitoimme kynttilät palamaan ja nautimme ruoasta/ hyvästä viinistä. Musiikki soi ja meillä oli super hauskaa yhdessä. Tälläisiä päiviä pitäisi järjestää paljon useamminkin :)

Ps. Muistatteko, kun viime kesänä Timo tuli ensimmäisen kerran luokseni Kouvolaan ja tein hänelle kolmen ruokalajin illallisen. Tästä pääsee katsomaan minkälaiset herkut silloin loihdin. 

TREFFI MENU

Uuniperunoita kahdella eri täytteellä


1 Täyte:
iso sipuli
naudan jauhelihaa 10% 
jauhelihamauste, paprikamauste
2 Creme Bonjour valkosipuli tuorejuusto

2 Täyte:
pussi kinkkusuikaleita
iso paprika 
1 Creme Bonjour savuporo tuorejuusto 

Kesäinen salaatti

Jäävuorisalaattia
Rucolaa
Punasipulia
Kurkkua
Kirsikkatomaattia
Mozzarellaa
Mansikoita

Lisäksi

Mansikoita
Tuc- keksit ( sour cream and onion)
Mozzarellaa


Pss. ruokaa riitti moneksi päiväksi, eli annoksia tuli paljon :D
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti