sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

UUSI PORTFOLIO

Noniin!
Vihdoin olikin jo aika päivittää vanhaa portfoliota. Voi olla, että teen vielä jossain vaiheessa uuden, mutta tällä hetkellä tämä toimii hyvin. Halusin portfolion, mikä on selkeä ja helppolukuinen. Pidin kyllä entisestä portfoliosta myös, mutta siinä kaikki työt piti erikseen hakea eikä töistä ollut kerrottu mitään. Mielestäni on hyvä, että etusivulta heti näkee minkälaisen ihmisen tyylistä on kyse. Työtä painamalla näkee lisätietoja työstä. Tekstiä ja kuvia. Tekstiosiossa olen lyhyesti kertonut, mikä on ollut työn idea ja miksi olen tehnyt juuri sellaisen työn. Tekstiosuus on erittäin tärkeä, koska se auttaa ymmärtämään työtä paljon paremmin. Päivittelin myös CV, mikä on nykyään ytimekkäämpi ja tyylikkäämpi kuin edellinen.
 

Portfolioni olen tehnyt wix.com sivustolla, jossa voi tehdä ilmaiseksi online-alustoja(nettisivut, portfoliot jne.) Sivustossa on valmiita pohjia, joita pystyy näppärästi muokata oman näköiseksi.

Tähän alle laitoin muutaman kuvakaappauksen portfoliosta, mutta käykää ehdottomasti katsomassa sivuja sekä minkälaisia töitä olen tehnyt :)

Portfolioon pääsee jatkossa blogin oikeasta reunasta, jossa lukee PORTFOLIO


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti