maanantai 19. kesäkuuta 2017

Uusi työ ja uudet tuulet!


Alunperin olin ajatellut, että kesällä keskityn vain harjoitteluun enkä aio hakea minnekkään töihin, koska aika tuskin tulisi riittämään. Kuitenkin pari viikkoa sitten näin tämän työpaikkailmoituksen ja mietin heti, että hei tämähän voisi olla mukava lisä kesääni. Hain työtä ja onnekseni sain sen. Aloitan työt Lahden Sykkeen Hemtexissä sisustusmyyjänä!

Työ on keikkaluonteista, koska kokopäivätyö ei mitenkään sovi harjoitteluni kanssa. Töitä teen iltaisin ja viikonloppuisin ja aina tarvittaessa. Tarkoitus olisi jatkaa töitä vielä koulun oheella ja tehdä tätä satunnaisesti mahdollisimman pitkään. 

Olen erittäin innoissani uudesta työstä, koska työssä yhdistyy kaksi intohimoni kohdetta - sisustus ja asiakaspalvelu. On mukavaa päästä auttamaan asiakkaita ja yhdessä ratkomaan juuri heille oikeat tekstiili- ja sisustusratkaisut. Samalla pääsen itse oppimaan Hemtexin tuotteista ja parantamaan materiaali ja tekstiili tietämystäni. Alani kannalta on erittäin tärkeää osata tietää miten erilaiset materiaalit toimivat ja miten minkäkin kanssa, joten haluan päästä oppimaan uudessa työssäni mahdollisimman paljon!

"Hemtex perustettiin vuonna 1973, ja vuosien varrella yritys on kehittynyt Pohjoismaiden johtavaksi kodintekstiiliketjuksi. Tällä matkalla intohimo kodintekstiileihin on varmasti ollut toimintamme suurin innoittaja. Nyt Hemtexillä on Pohjoismaissa yli 160 myymälää. Myymälästä riippumatta kaikissa on sama tuotevalikoima, jota yhdistää sama punainen lanka: käytännöllisiä, korkealaatuisia, huolella valikoituja kodintekstiilejä ja yksilöllistä muotoilua hyvään hintaan." 

Joten tulkaa kaikki ostamaan Hemtexiltä upeita sisustusjuttuja ja viikonloppuisin moikkaamaan mua! Mielelläni autan sisustamisessa ja valinnoissa :) 

Lähteet:
https://www.hemtex.fi/inspiraatio/
https://www.hemtex.fi/info/tama_on_hemtex/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti