lauantai 4. maaliskuuta 2017

Saint-Sulpice kirkon mallintaminen

Viimeiset kolme viikkoa oon pääsääntöisesti vain maannut kotona, koska pari viikkoa sitten multa leikattiin nielurisat ja oon sen takia joutunu olemaan sairaslomalla. Koulussa saatiin tehtäväksi mallintaa yksi pylväs, mikä on tuo kaikista alin. Sairaslomalla en jaksanut millään vain olla, joten aloitin mallintaman tolppaa jo hyvissä ajoin. Aluksi mallintaminen tuntui vaikealta, kun ei ollut ketään keltä pyytää apua, mutta sitten 9h tuskailun jälkeen ymmärsin miten pylväs mallinnetaan. Tästä sitten innostuin hieman enemmän. Ymmärsin, että uusilla opituilla tekniikoillani voisin mallintaa vaikka koko kirkon. heh. Jatkoin sitten mallintamista kokoajan enemmän ja enemmän. Koko kirkkoa ei mitenkään olisi pystynyt mallintamaan tässä ajassa joten tein siitä osan. Aikaa kului vähän alle viikko ja tein jokaisena päivänä 16h putkeen. Se on se juttu kun innostuu eikä vaan pysty lopettamaan. Myös halusin tehdä vielä kirkosta mahdollisimman tarkan. 

Toisena kuvana näkyy alkuperäinen kuva kirkosta, josta otin mallia työtä tehdessäni. Kuvasta ei saanut aina hirveästi selvää, joten sovelsin aika paljon oman mieleni mukaan :) 


Alkuperäinen valokuva kirkosta


Työtä tehdessäni opin taas uskomattoman paljon enemmän asioita. Se tunne on mahtava, kun pääsee huomaamaan oman kehittymisen ja sen, että jaksaa tehdä ja tehdä vaikka päivästä loppuisi aika kokonaan. 

Halusin tehdä työtä enemmän kuin pyydettiin, jotta oppisin paremmin sekä, että minulla olisi taas yksi työ enemmän portfoliotani varten. Haen nyt vaihtoon, joten portfolioni on tällä hetkellä suuressa roolissa :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti