perjantai 9. syyskuuta 2016

Kuka Sara?


Heippa! Täällä kirjoittelee Sara. Opiskelen tällä hetkellä toista vuotta Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa sisustusarkkitehtuuria ja kalustemuotoilua. Olen pienestä pitäen rakastanut suunnitella erilaisia sisustuksia ja vapaa-ajat lapsena käytinkin kaikkeen mahdolliseen askarteluun. Milloin ompelin äidille uutta essua tai yritin rakentaa takapihalle omaa leikkimökkiä. Hirveästi oli aina mielessä kaiken maailman ideoita mitä oli aivan pakko päästä toteuttamaan. Sisustusarkkitehtuurin opinnot olivat siis olleet minulla jo kauan mielessä.

Ennen pääsyäni opiskelemaan mietin, että jos jonain päivänä pääsen opiskelemaan unelma-ammattiani haluan perustaa sisustusblogin. Ennen kouluun pääsyä yritin oikein paljon etsiä tietoa sisustusarkkitehtuuriopinnoista netistä, mutta en löytänyt yhtäkään blogia. Tämä oli mielestäni erittäin harmillista, koska olisin halunnut kuulla minkälaista sisustusarkkitehtuurin opinnot voisivat olla. Haluankin siis blogissani mahdollisimman paljon näyttää minkälaista kyseisen alan opiskelu todellisuudessa on. Kerron myös paljon muita asioita, kuten omista inspiraation lähteistä, erilaisista sisustusratkaisuista, huonekalujen suunnittelusta ja entisöinnistä sekä paljon muista mielenkiintoisista asioista. 

Blogin nimi Redesign by sara pohjautuu siihen, että rakastan päästä entisöimään vanhoja huonekaluja ja esineitä. Kirpputorit ovat mahtavia paikkoja päästä löytämään jotain uutta ja ihanaa. Kalustemuotoilijana rakastan myös sitä, että pääsen suunnittelemaan ja rakentamaan erilaisia huonekaluja myös alusta asti itse.

Olen usein miettinyt, että mikä on se minun oma sisustustyylini, mutta en ole varma osaanko ikinä vastata siihen kysymykseen. Mieleni ja tyylini vaihtelee usein, joten varsinkin oman kodin sisustamisessa on usein se ongelma, että tekee mieli tunkea se täyteen ihania erilaisia sisustustyylejä. Mielestäni sisustamisessa on kuitenkin tärkeää, että siinä näkyy oma persoona ja omat mieltymykset. Itse tällä hetkellä ihannoin teollista tyyliä, vanhoja ja persoonaalisia huonekaluja, avaria ja valoisia tiloja sekä skandinaavista tyyliä. 

Tästä esittelytekstistä tuli nyt aika pitkä, toivottavasti joku jaksaa sen kuitenkin lukea.:p

Alla näkyy muutama fiiliskuva asunnostani. Asun Kouvolassa pienessä, mutta ihanassa 25 neliön asunnossa. Kesän jälkeen oli aluksi hieman ankea palata Kouvolan kotiin, joten päätin piristää asunnon olemusta pienillä sisustuselementeillä. Ostin kasvin Plantagenista ( josta myöhemmin paljon paljon lisää kasveja! ), kaksi ihanaa tyynyä Jyskistä sekä päiväpeiton muutaman viikon takaiselta Barcelonan reissulta. (Barcelonan reissusta postaus tulossa)Aluksi jännitin sopiiko tyynyt ollenkaan asuntooni, mutta saavuttuani kotiin ja laitettuani tyynyt esille ihastuin näkymään täysin. Nyt olen niin onnellinen, että päädyin ostamaan tyynyt! Päiväpeitto korostuu myös nyt hauskasti.Ps. Habitare postaus tulossa huomenna !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti