keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Summer Home

Vihdoin kesäloma on alkanut!

Kaksi vuotta on nyt opiskeltu sisustusarkkitehtuuria ja toiset kaksi vuotta olisi vielä jäljellä. Nyt kuitenkin on aika mukavalle neljän kuukauden lomalle. Viimeiset kesäni olen viettänyt Helsingissä ja töissä, mutta tämä kesä tulee olemaan hieman erilaisempi. 

Tämän kesän vietän pääsääntöisesti Lahdessa ja olen koko kesän työharjoittelussa eräässä sisustusarkkitehtitoimistossa. Harjoittelua on kuitenkin vain kolmena kertana viikossa, joten aikaa riittää muuhunkin. 

Ystäväni Julia lähti hetki sitten vaihtoon Berliiniin ja häneltä jäi puoleksi vuodeksi asunto tyhjäksi. Meillä taas oli Timon kanssa tilanne, että tarvittaisiin vain kesäksi asunto täältä Lahdesta. Joten tämä asunto sopi juuri täydellisesti meille. Tähän väliin huomautan, että Kouvolassa minulla on yhä oma asuntoni ja tämä on vähän kuin toinen kotini. 


Tämä asunto sijaitsee aivan Lahden ydinkeskustassa, joten näppärästi pääsee minne vain. Emme asu asunnossa täysin kaksin vaan täällä asuu kolme muutakin opiskelijaa. Mielestäni on mukavaa, että kotona on yleensä aina joku, mikä tuo hieman eloa ympärille. Kuitenkin kotona on aina rauhallista ja helppoa olla vaikka täällä asuukin monta ihmistä. Kaikilla kuitenkin on omat huoneet ja omat jutut :)

Julia tosissaan on vaihdossa puoli vuotta, joten hän jätti suurimmanosan tavaroistaan/huonekaluistaan tänne. Joten nämä ihanat huonekalut ovat Julian omia mitä onneksemme saamme nyt lainata. Huoneesta löytyy sänky, vaaterekki, työpöytä, takka ja sohva. Meillä on myös suuri parveke, josta näkee kauniisti Lahden ylle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti